Janickes favoritter

Janicke jobber på Auds hudpleie i Lillemarkens i Kristiansand, og har fått hudpleie og hudpleieprodukter inn med morsmelka som Aud Grindland Kolstads (innehaver av Auds hudpleie og Vakkerhud.no) datter. Hun brenner like mye for faget, og som sin mor har hun også en ekstra forkjærlighet for Abeille sine produkter som hun har vokst opp med.

"For meg er det det enste som holder huden min fuktig hele dagen. I tillegg liker jeg at det er rene naturprodukter som beskytter huden min." - Janicke

Hennes absolutte favoritter fra Abeille er:

Masken gir masse fukt og er et must å ha i nærheten når du skal i sola. Hvis jeg er uheldig å bli solbrent, eller bare som deilig avkjølende after sun-pleie, har jeg ikke funnet noe som fungerer bedre. 

Maskens hovedingredienser er honning og kamille.

Øyekremen har en deilig, litt fyldig konsistens og gir masse fukt og pleie. Hovedingrediensene er kollagen, honning, jojobaolje, bivoks, hvetekimolje.

En rik og god dagkrem for normal til tørr hud, som benytter samtidig som den tilfører masse fuktighet og næring. Kremen har et høyt innhold av dronninggelé, i tillegg til at den blant annet inneholder bivoks, mandelolje og honning.

Den neste favoritten er fra det svenske hudpleiemerket Elsa Hjeronymus, og kremen som er helt fantastisk å bruke på såre og sprukne lepper, eller i stedet for leppepomade og lipgloss. Kan også brukes på neglebånd. I tillegg lukter den helt himmelsk - som Fox-karameller.