Brigitte Kettner - ditt individuelle hudpleiekonsept

I hudforskningen teller fakta
- i kosmetikken synlige resultater!

Brigitte Kettner har sin faglige bakgrunn både fra vitenskapen og kosmetologien, og har gjennom mange års fosrkning utviklet en produktserie (Methode Brigitte Kettner), som dekker alle hudtyper, aldre og hudproblemer. Hun har også tatt apparater som tidligere kun var tilgjengelig i hudpleiesalonger, og laget apparatene slik at du kan få profesjonell salongbehandling hjemme på badet. Nesten alle produktene er også veganske.

For å gjøre det lettere for deg å finne de produktene som passer din hud, tar vi en rask gjennomgang på hvordan produktene er delt inn.

Classic Line

Classic Line er hovedserien til B. Kettner med både renseprodukter, peelinger, serumer og kremer. Å rense huden godt er det første og viktigste steget til vakker hud. Ellers vil ikke virkestoffene i serumer og kremer ha mulighet til å trenge inn i huden, og du risikerer i verste fall urenheter og utbrudd. Rensemelkene i B. Kettner fjerner alt av make-up og smuss, også øyensminke, og kan brukes på alle hudtyper. De er også veldig god å bruke som barberskum. Både rensemelkene og rensevannene har innovative formler som både regulerer hudens balanse, gir fukt, og renser tette porer. Finn dine favoritter.
Purifying Cleansing Milk er perfekt for fet/oljete hud som lett får utbrudd. 419,-

Cleansing Milk er en mild, effektiv rensemelk for normal/blandingshud.
229,-
Deep Cleansing Gel er en klarnende rensegelé som passer godt til ung hud og blandingshud.
209,-
 
Foamy Cleansing Cream passer til alle hudtyper. Fjerner effektivt alt av sminkerester og rengjør i dybden uten å tørke ut huden. Passer også godt som barberskum, og til å bruke sammen med apparatet Viso Clean.
225,-
Purifying Lotion er et klarnende rensevann til fet/oljete hud som lett får utbrudd.
419,-
 
Clarifying Lotion er et klarnende rensevann som både renser og pleier, og etterlater huden frisk, ren og med ny glød.
229,-
Classic Line - Peeling
Terra Vita er en mineralleiremaske av marrokansk lavaleire, som kan brukes i både ansiktet og på kroppen. Passer alle hudtyper, også hyperlensitiv hud.
265,-

Pree-Peel Forte Cream bedrer blodgjennomstrømningen og inneholder blant annet salisylsyre og konnyaku®.
545,-
Classic Line - Masker
Nourishing Mask med blant annet panthenol, konnyaku®, kamille og vitamin E, beroliger og understøtter hudens egne regenereringsfunksjoner.
249,-

Balancing Mask med blant annet titandioksid, sheasmør, propolis og panthenol gjenoppretter hudfloraen, og stimulerer hudens egne fornyelsesprosesser.
249,-
Classic Line - serumer og konsentrater
 
Konnyaku® Concentrate er et regenererende serum spesielt tilpasset arret hud, eller voksen hud med fine linjer og rynker.
549,-

Sicaire Concentrate er et serum som er spesielt tilpasset sensitiv og rød hud (couperose).
389,-

Aquasome Skin Repair Lotion er et fuktighetsgivende serum til både ansikt og kropp. Spesielt tilpasset sensitiv og irritert hud, med tendens til allergier eller irritasjoner.
679,-

Oligo Element - vitalizing er et intensivt ansiktsserum til tørr hud.
389,-
Oligo Element - Soothing er et regulerende ansiktsserum til sensitiv og hypersensitiv hud.
389,-

Oligo Element - balancing er et ansiktsserum til fet/oljete hud med tendenser til urenheter og utbrudd.
389,-

Oligo Element - activating er et regulerende ansiktsserum til voksen hud som viser aldringstegn i form av rynker og fine linjer.
389,-
Classic Line - kremer
Anti-Blemish Cream er for fet hud med store porer. Balanserer hudens bakterieflora.
519,-
Hydrating Cream Vitaliserende krem til tørr hud.
585,-
Rassoden Cream er for hud med store porer, og hud med fine linjer og rynker.
625,-
Calming Cream  er for tørr og irritert hud, og couperose.
339,-
Revitalizing Gel virker  beroligende og forfiner porene. Passer derfor perfekt som after shave balm, eller som underlag hvis du har litt tørr hud med store porer.
439,-
Hydro Gel klarner hudtonen og virker oppfriskende. Kan brukes som en revitaliserende ansiktsmaske.
889,-
Advanced Hydro Lift Cream er en oppstrammende anti-aging-krem som gir umiddelbar effekt, spesielt på hud som aldres for tidlig. Kremen er ioniserbar og passer derfor godt sammen med apparatet Viso Relax som bruker mikrostrøm.
449,-
Firming Neck Cream er en oppstrammende og intensiv pleie til hals og bryst.
249,-
Zink Repair Cream er en helt spesiell pleiende krem for sår og irritert problemhud. Den lindrer kløe og irritasjon, og gir pleie til sår og eksem, og betennelser i huden.
179,-
Nourishing Cream er en regenererende spesialkrem til hypersensitiv og ru hud.
229,-
Eye Contour Cream er en forfriskende og fuktighetsgivende øyekrem som stimulerer kollagensyntesen og gir  ny spenst og elastisitet til den ømfintlige huden rundt øynene. Passer bra å bruke sammen med Viso Relax.
259,-
Drainactive Eye Fluid fremmer cellenes stoffskifte, forbedrer mikrosirkulasjonen, virker avsvellende og reduserer mørke ringer.
289,-
AP Phyto Concentrate er et serum til både ansikt og kropp, som funker for pigmentforstyrrelser, aldersflekker, hormonelt betingete hudirritasjoner, eller tidlig aldret hud.
459,-
AP Whitening Effect Cream er en lysnende spesialkrem for aldersflekker, hormonelt betingete pigmentflekker, eller rødme.
659,-
AP Repair Cream beskytter huden mot lysbetinget aldring, uønsket pigmentering og skadelig miljøpåvirkning. Ideell for folk som er mye ute i friluft.
989,-
Natura Line - 100% parfymefri, parabenfri og 100% vegansk
Denne serien er spesielt utviklet for alle sensitive hudtyper, og problemer som allergier eller negrodermitt. De funker også bra på skadet hud f.eks i forbindelse med cellegiftkurer eller kortison.
Ultra-Gentle Cleansing Oil har en spesiell oil-to-milk-konsistens. Inneholder kaldpresset tindved- , solsikke- og mandelolje som fjerner all sminke (også øyesminke), smuss og overflødig talg på en særlig varsom måte.
269,-
Ultra-Gentle Serum er et naturlig, beroligende pleieserum som passer godt til ekstra sensitiv hud.
659,-

Ultra-Gentle Cream er en naturlig 24-timers pleiekrem til sensitiv og delikat hud. Kremen beskytter mot ytre stresspåvirkninger samtidig som den stimulerer gjenopprettelsen av den naturlige hudbarrieren.
419,-

 

Aqua Pure - fuktighet
En oppfriskende og fuktighetsgivende serie som passer alle hudtyper

Aqua Pure Serum styrker barrierefunksjonene, forfrisker hudoverflaten, og regulerer fuktighetsbalansen.
405,-
Aqua Pure Cream er en forfriskende og fuktighetsgivende ansiktskrem som genoppretter hudens fuktigehtsbalanse og oppretter vannbindende depoter som lagres i huden.
579,-
Aqua Pure Mask er en fuktighetsgivende maske som reduserer den oksidative nedbrytningen av kollagen og beskytter mot frie radikaler. Masken kan bli på huden over natten.
645,-
Aqua Pure Lotion er et forfriskende og fuktighetsgivende rensevann som pleier og beroliger, samtidig som det gjør at påfølgende produkter trenger dypere inn i hudlagene.
485,-
Lift Line - Naturlig anti-aging
Anti-aging-virkestoffer i kombinasjon med naturlige vegetabilske isoflavoner og hudidentiske kollagen- og elastinkomponenter.
Skin Splash Lotion er et oppkvikkende og fuktighetsgivende serum til både ansikt og kropp.Med masse sterke, gode virkestoffer er serumet et skikkelig friskhets-kick for huden.
255,-
Hydractive Concentrate er et ansiktsserum som reduserer synligheten av rynker og fine linjer, stimulerer og styrker hudens motstandskraft, og tilførere masse fuktighet.
419,-
Skinflower Concentrate er et ansiktsserum for slapp, tørr og miljøstresset hud som tenderer mot tidlig aldring.
579,-
Matricare Cream er en svært virkningsfull anti-aging-krem til alle hudtyper, men særlig hud som tenderer mot tidlig aldring. Hudens egne fornyelsesprosesser stimuleres og huden ser betydelig yngre ut.
1.219,-
Tonight Cream er en intensiv regenererende nattkrem til alle hudtyper, særlig hud som tenderer mot tidlig aldring.
679,-
Ice for Eyes Mask er en forfriskende, mildt kjølende maske til huden rundt øynene.
249,-
Drainactive Mask er en oppstrammende og restrukturerende ansiktsmaske, som ved jevnlig bruk remodellerer ansiktskonturene, vitaliserer hudens utseende og forebygger tidlig aldring.
649,-
Ultimate Skin Solutions - Advanced anti-aging
Med den nyeste teknologien sørger denne serien for full virkning mot tidens tegn. Et virkelig alternativ til å sprøyte inn botox!
Skin Recharge Mask er en svært virksom ansiktsmaske som virker rekonstruerende og oppstrammende. Kan bli på huden over natten.
579,-
Skin Recharge Complex er et intensivt, regulerende kompleks til tørr, voksen hud som lett får rynker.
1.135,-
Skin Recharge Concentrate er et svært virksomt anti-aging-serum med botox-liknende effekt. Stimulerer kollagqensyntesen, motvirker aldersflekker.
889,-
Skin Recharge Cream er en svært virkningsfull ansiktskrem som er et godt alternativ til botox. Fine linjer og mimikkrynker blir mindre synlige og huden får en jevn fin hudtone og glød.
889,-
Små profesjonelle apparater til hjemmebruk
Nyt salongfølelsen hjemme på badet, og ved å bruke apparatene jevnlig hjemme får du ekstra effekt av salongbehandlingene.
Viso Renew er et mikrodermasjonsapparat (alternativ til krystallsliping) som fjerner døde hudcellerog stimulerer cellefornyelsen.
2.354,-
Viso Clean rengjør i huden samtidig som den øker hudens sirkulasjon. Brukes sammen med Foamy Cleansing Cream.
1.384,-
Viso Relax brukes sammen med Eye Countouring Cream og serum. Reduserer fine linjer og rynker, og poser under øynene.
1.204,-
Body Curve fjerner cellulitter, øker blodsirkulasjonen og virker oppstrammende.
2.639,-
Viso Vibe - rengjør i dybden med vibrasjoner og silikonknotter. Øker blodsirkulasjonen og virker oppstrammende.