Malenes favoritter

Malene jobber på Auds hudpleie på Sørlandssenteret i Kristiansand, og selv om hun har ung hud, merker hun stor forskjell på hvilke produkter hun bruker. For tiden har hun lagt sin elsk på de fantastiske, 100 prosent organiske, produktene fra Team Dr. Joseph.

"Produktene gir huden min masse fuktighet og næring, de dufter nydelig, og har en fantastisk virkning på huden. I tillegg ser produktene lekre ut og de pynter fint opp på hylla på badet, men det viktigste er at huden min virkelig gløder av Team Dr. Josephs produkter." - Malene

Hennes favoritter, som passer for normal til tørr hud, er:

"Den fuktighetsgivende solkremen fra Team Dr. Joseph er den beste jeg har prøvd. Den dufter godt, har en deilig konsistens som er enkel å smøre ut, og den beskytter huden samtidig som du får en jevn, fin brunfarge." - Malene

Med naturlig hyaluronsyre, aloe vera, rød solhatt, rosehydrolat, oliven, elpeekstrakt, hveteproteiner og coco-caprylate er dette et intensivt pleiende og fuktighetsgivende serum, som også bidrar til å styrke hudbarrieren.

Med naturlig hyaluronsyre, beskyttelseskompleks, figur hydration complex, coco-caprylate, aloe vera, ginseng, rosmarin, allantoin og jojobaolje gir denne kremen både fukt, næring og beskyttelse. Gir umiddelbar effekt på tørr og stresset hud, og gir ny glød til huden.

Med Adansonia lifting complex, coco-caprylate, valurt, ginseng, rosmarin, sorbitol, hveteproteiner, pantheon (provitamin B5) og sheasmør gir denne øyekremen den ultimate pleie som både fukter, beskytter, og reduserer poser under øynene.