Auds vintertips!

Etter 50 års erfaring som kosmetolog vet Aud Kolstad hva som funker. Alle produktene som selges på Vakkerhud er nøye utvalgt av henne personlig, som de fantastiske produktene til Team Dr. Joseph. 100% naturlige, høyteknologiske produkter produsert i familien Josephs eget laboratorium i Sør-Tyrol, under de strengeste kvalitetskrav.

- Alle kundene våre som har prøvd produktene elsker de, og sier at huden aldri har vært så fin. Det er viktig for meg å fronte produkter som holder det de lover, og som jeg vet produseres på en måte som gjør at de aktive virkestoffene faktisk er i produktet. Alt vi smører på huden går inn i kroppen, og da er det deilig å vite at produktene ikke inneholder noen skadelige stoffer.

- Har Team Dr. Joseph noen spesielle produkter som passer ekstra godt på denne årstiden?

- Ja, Team Dr. Joseph har produkter som passer perfekt til alle hudtyper, hudtilstander og årstider. I den tiden vi går inn i nå vil jeg anbefale Climate Defence Rich Cream som beskytter mot vær, vind, kulde og dehydrering uten å tette porene, som en vanlig kuldekrem gjør. Du kan bruke den oppå din vanlige dagkrem, eller alene.

- Leppene og hendene trenger også ekstra fukt og beskyttelse. Jeg anbefaler derfor Hyaluronic Lip Treatment og Daily Cellular Protection Hand Cream. Team Dr. Joseph har også utviklet noen fantastiske solkremer med naturlig solfaktor 30 og 50+ som er supre å bruke året rundt.