Våre merker

Våre merker

Abeille - naturens egne hudpleieprodukter

Allerede de gamle egypterne, grekerne og romerne laget hudpleieprodukter av naturlige råstoffer, og de hadde omfattende kunnskaper om produksjon av naturkosmetikk. Fortsatt eksisterer det noen som holder disse flere tusen år gamle tradisjonene i hevd. I landene rundt Middelhavet finner vi småskalaprodusenter som produserer naturlige hudpleieprodukter av ypperste kvalitet. En av disse er familien Ranchelli. Fra markene og åsene rundt den lille romantiske byen San Guistino i Umbria sanker de ingredienser til naturserien Abeille. Reseptene er basert på antikkens kunnskaper om urter, blomster og honning, kombinert med moderne fremstillingsmetoder.
Familien Ranchelli vet hvor de beste urtene vokser, når de bør plukkes og hvordan de skal behandle dem. De produserer sin egen honning, og eier sin egen olivenlund. Filosofien bak Abeille sine produkter er å lage «det naturligste av det naturlige».

Hovedingrediensene er naturlige råstoffer med svært høyt næringsinnhold: honning, bidronninggelé og propolis. I tillegg benyttes bl.a. kamille, avocado, olivenolje, sitrusfrukter, mandler, nøtter og rotfrukter. Dette er rene natursubstanser som er gode for huden. På grunn av det høye innholdet av naturlige ingredienser, kan fargene på produktene variere etter når på året råstoffene er høstet inn. Abeille inneholder ingen skadelige, kjemiske tilsetninger. For å få ønsket holdbarhet benyttes kun et minimum av de tryggeste og minst irriterende emulgeringsmidler, tensider og konserveringsmidler. Abeille sine produkter egner seg derfor også svært godt for allergikere. Abeille-produktenes enestående kvalitet kan tilskrives to ting: San Guistino-biene, som produserer bivoks, honning og dronninggelé av ypperste kvalitet, og Domenico Ranchelli selv, og hans inngående kjennskap til de gamle reseptene og metodene.

Sale

Unavailable

Sold Out