Abeille

NATURENS EGNE HUDPLEIEPRODUKTER

Allerede de gamle egypterne, grekerne og romerne laget hudpleieprodukter av naturlige råstoffer, og de hadde omfattende kunnskaper om produksjon av naturkosmetikk. Fortsatt eksisterer det noen som holder disse flere tusen år gamle tradisjonene i hevd. I landene rundt Middelhavet finner vi småskalaprodusenter som produserer naturlige hudpleieprodukter av ypperste kvalitet. En av disse er familien Ranchelli. Fra markene og åsene rundt den lille romantiske byen San Guistino i Umbria sanker de ingredienser til naturserien Abeille. Reseptene er basert på antikkens kunnskaper om urter, blomster og honning, kombinert med moderne fremstillingsmetoder.
Familien Ranchelli vet hvor de beste urtene vokser, når de bør plukkes og hvordan de skal behandle dem. De produserer sin egen honning, og eier sin egen olivenlund. Filosofien bak Abeille sine produkter er å lage «det naturligste av det naturlige».

Hovedingrediensene er naturlige råstoffer med svært høyt næringsinnhold: honning, bidronninggelé og propolis. I tillegg benyttes bl.a. kamille, avocado, olivenolje, sitrusfrukter, mandler, nøtter og rotfrukter. 

Team Dr. Joseph

DET BESTE FRA TO VERDENER

I hjertet av Syd Tyrol startet familiebedriften i 1986. To verdener møtes i våre produkter: den gamle visdommen av folkemedisin og de nyeste vitenskapelige funnene, de reneste materialene og den fineste teknologien, det geniale i naturen og sofistikert kunnskap. For oss betyr kvalitet å koble sammen disse to verdener med respekt, å knytte den naturlige balansen av huden med harmoniske og synergistiske produkter. Det er derfor hvert produkt fra TEAM DR JOSEPH kalles høyteknologisk naturlig kosmetikk. Det er vår forpliktelse til nysgjerrighet og erfaring, til fortid og fremtid. Vi forbinder dem med lidenskap og respekt, med logikk og intuisjon - det beste fra begge verdener.

Methode Brigitte Kettner

Brigitte Kettner har sin faglige bakgrunn fra både vitenskapen og kosmetologien, og har funnet ut hudpleie er en kompleks prosess. På bakgrunn av egne forskningsresultater, kinesisk medisin, og kraften i utsøkte, naturlige aktive virkestoffer har hun utviklet sin egen metode innen hudpleie som dekker alle individuelle behov. 

"I hudforskningen teller fakta - i kosmetikken synlige resultater. Bare når jeg betrakter mennesket som en helhet, prøver å tenke meg i hennes sted og setter henne som individ i sentrum oppnår jeg virkelig overbevisende resultater". B. Kettner

Dermatude

ALTERNATIVET TIL ANSIKTSLØFT

Det er ikke uten grunn Dermatude blir omtalt som the facelift alternative! Dermatude er en unik anti-aldrings behandling og hudpleieserie som fornyer og restaurerer huden samt tilfører fuktighet og har en oppstrammende og antirynke effekt!

Dermatude har effektive og synlige resultater på dype rynker, fine linjer, mørke sirkler, tap av elastisitet, aknearr, hyperpigmentering, dehydrert hud og store porer.

Hjeronymus

Riktige hudpleieprodukter er grunnlaget for å få frem den friske gløden vi alle ønsker. I Hjeronymus-serien finnes det produkter for alle hudtyper, utviklet for å hjelpe deg å rense og pleie huden din, samt bevare den frisk og vakker. Regelmessig bruk av produktene gir alltid et meget godt resultat. Har du hudproblemer som sorte prikker, ujevn overflate, store porer og pigmentflekker, eller ønsker du bare en friskere glød i huden – burde du besøke en av våre Hjeronymus-klinikker og få en dyptrensende behandling som et supplement til din daglige hudpleie. Her får du råd og veiledning om hvilke produkter som passer best til nettopp din hudtype, samt hvordan du skal bruke produktene for å oppnå best mulig resultat.